Gebruik van onze webshop


Hier Zoeken in onze winkel
Om producten te vinden typt u eenvoudigweg de naam of omschrijving in van het gewenste product, alsmede het fabrikaat en eventuele andere kenmerken. U kunt ook het typenummer van de leverancier of de EAN-code van het product invullen.

Prijzen
Alle prijzen zijn bruto incl. btw, bij uw aanvraag ontvangt u de netto inkoopprijs excl. btw; uw korting kan oplopen tot wel 30-40%.

Bestellen
Om de in uw winkelwagentje geplaatste producten te bestellen dient u een aantal gegevens in te voeren. Deze gegevens gebruiken wij om na uw bestelling contact met u op te kunnen nemen over de aflevering en betaling.

Levering van de artikelen
In principe dient u de bestelde producten zelf bij ons te komen afhalen. Grotere bestellingen kunnen in overleg eventueel worden bezorgd.
Indien u tijdig besteld dan kunnen we de door u bestelde producten meenemen als wij bij u langs komen voor geplande werkzaamheden.

Betalen van uw bestelling
U kunt de producten contant betalen bij afhalen / bezorging. In sommige gevallen is levering op rekening ook mogelijk. Speciaal voor u bestelde artikelen dienen vooraf te worden betaald.

Producten retourneren
Afgehaalde producten kunnen binnen 8 werkdagen worden geretourneerd. Wij kunnen uitsluitend producten terug nemen die onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Speciaal voor u bestelde artikelen, zoals maatwerk en afwijkende kleuren, kunnen niet worden geretourneerd.

Algemene Leveringsvoorwaarden.
Op al uw bestellingen van onze producten en diensten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Afbeeldingen zijn ter ondersteuning en derhalve niet bindend.